Zelené fazolky s ovčím sýrem

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1165 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
95 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
26 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 150 stupňů Celsia. Cherry rajčátka omyjeme, přepůlíme a položíme na plech řeznou plochou dolů, pečeme asi 60 minut.
  • 2
    Ve vroucí osolené vodě asi 3 minuty blanšírujeme zelené fazolky, poté je slijeme a necháme okapat.
  • 3
    V misce smícháme olej, jablečný ocet, cukr, hořčici a uděláme zálivku. Ciabattu nakrájíme na kostičky a na troše olivového oleje ji opečeme.
  • 4
    Opečená rajčátka promícháme se zálivkou, přidáme olivy, na kostičky nakrájený ovčí sýr, proužky červené cibule, ciabattu a fazolky. Vše promícháme společně s připravenou zálivkou, poté ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.