Zelené parmice

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
631 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
36 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Toastový chleba zbavíme kůrky a rozmixujeme s nadrobno nakrájenou petrželkou, bazalkou a oreganem. Vznikne nám bylinková strouhanka.
  • 2
    Rybí filety obalíme postupně v mouce, rozšlehaném vejci a bylinkové strouhance.
  • 3
    Rozpálíme větší množství oleje a ryby osmažíme z obou stran. Položíme na chvíli na papírovou utěrku a osolíme.
  • 4
    Rajče, okurku a cibulku nakrájíme na kostičky, ochutíme solí, olejem, citronovou šťávou a nasekanou bazalkou.
  • 5
    Rybu rozdělíme na talíře a podáváme se zeleninovou směsí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.