Zelené tortelli plněné perličkou

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
621 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
23 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku prosijeme na vál, přidáme vejce, špenát (uvařený a rozmixovaný), sůl a trošku oleje. Zaděláme těsto a necháme 20 minut odpočinout. Maso nakrájíme na kousky.
  • 2
    Celer, mrkev a pórek nakrájíme nadrobno a podusíme na másle. Přidáme maso, ochutíme tymiánem a pepřem, podlijeme vínem, vaříme 20 minut. Uvařené maso rozmixujeme se smetanou.
  • 3
    Z těsta vyválíme plát a 2 cm od sebe ho poklademe náplní. Přikryjeme druhým plátem těsta. Kulatým vykrajovátkem s obloučky uděláme tortelli a ohneme je kolem prstu, konce k sobě přimáčkneme.
  • 4
    Máslo rozehřejeme spolu s hrozinkami, podlijeme vínem, přidáme špetku soli a pepře, rozředíme troškou vody z těstovin. Tortelli scedíme, dáme na pánev a krátce povaříme s nahrubo nastrouhaným parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.