Zelenina dušená s kuřecím masem
45 min.

Ingredience
- 750mililitrůVoda pitná
- 370gramůMrkev kořen
- 2kusyKedlubna
- 150gramůŽampiony čerstvé
- 400gramůKuřecí prsa
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceOlej rostlinný
- 2lžíceBylinky čerstvé - svazek
- 1lžícePetržel - nať
- 250gramůFazolové lusky zelené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
232 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
6 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou mrkev a kedlubny nakrájíme na plátky, fazolky několikrát překrojíme.
- 2Kuřecí prsa omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Opečeme je v kastrolu na oleji, přidáme připravenou zeleninu, na plátky nakrájené žampiony a vše chvíli podusíme.
- 3Přidáme nasekané bylinky, přilijeme 750 ml vody, vaříme asi 15 minut.
- 4Maso vyjmeme, po vychladnutí nakrájíme na kousky. Vrátíme do kastrolu, osolíme a opepříme. Posypeme nasekanou petrželkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.