Zelenina dušená s kuřecím masem

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
232 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
6 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou mrkev a kedlubny nakrájíme na plátky, fazolky několikrát překrojíme.
  • 2
    Kuřecí prsa omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Opečeme je v kastrolu na oleji, přidáme připravenou zeleninu, na plátky nakrájené žampiony a vše chvíli podusíme.
  • 3
    Přidáme nasekané bylinky, přilijeme 750 ml vody, vaříme asi 15 minut.
  • 4
    Maso vyjmeme, po vychladnutí nakrájíme na kousky. Vrátíme do kastrolu, osolíme a opepříme. Posypeme nasekanou petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.