Zelenina dušená s tofu

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
769 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
78 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do teplé vody namočíme na 20 minut houby, poté je opláchneme, necháme okapat, odstraníme tuhé části a osušíme.
  • 2
    Tofu nakrájíme na malé dílky - cca 18 kusů. Fazolky očistíme a pokrájíme, pokrájíme čínské zelí a karotku na stejnou velikost jako fazolky. Kukuřičky rozkrojíme na poloviny a houby a kaštany rozkrojíme také na poloviny.
  • 3
    Rozpálíme v předehřátém woku olej, přidáme tofu a 2 minuty smažíme. Vynjmeme a necháme okapat. Slijeme olej a necháme jen 2 lžíce. Přidáme čínské zelí, fazolky, karotku a mícháme 1 minutu. Přidáme kukuřičky, kaštany a houby. Mícháme, přidáme sůl, sójovou omáčku, cukr, vodu a přivedeme k varu. Vše povaříme 1 minutu.
  • 4
    Zakápneme sezmamovým olejem a podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.