Zelenina na vejcích

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
182 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
12 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pórek očistíme a nakrájíme na tenká kolečka. Rajčata nakrájíme na drobné kostičky. Vejce rozšleháme s mlékem a ochutíme solí a pepřem. Petržel dobře opláchneme a nasekáme nadrobno. Část nasekané petržele vmícháme do vaječného mléka.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme máslo a orestujeme na něm pórek a kousky rajčat a chřestu. Potom přilijeme vaječné mléko a za občasného míchání necháme na pánvi srazit. Hotový pokrm posypeme zbytkem petrželky a podáváme teplý s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.