Zelenina se škvarky
50 min.
Ingredience
- 1kusKedlubna
- 1kusČervená řepa
- 1kusCeler bulvový
- 1kusPetržel kořen
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 100gramůVepřové škvarky
- 3kusyMrkev kořen
- 1lžícePažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
5 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
12 g
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Zeleninu oloupeme, nakrájíme na kostičky nebo na kolečka a uvaříme doměkka v osolené vodě.
- 2Uvařenou zeleninu i s vývarem omastíme rozehřátými vepřovými škvarky. Pokrm posypeme nadrobno nakrájenou pažitkou.
- 3Podáváme s tmavým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.