Zelenina zapečená s fetou
23 min.
Ingredience
- 500gramůSýr Feta
- 80gramůRajčata
- 1kusPaprika zelená
- 1kusPaprika červená
- 60mililitrůOlej olivový
- 1lžíceOregano čerstvé
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
250 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
25 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
938 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rajče nakrájíme nadrobno, papriky zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, sýr nakrájíme na plátky.
- 2Sýrem vyložíme dno zapékací mísy, překryjeme rajčetem a paprikami. Směs zakapeme olejem a ochutíme oreganem a pepřem. Zhruba čtvrt hodiny zapékáme v troubě předehřáté na 200°C a podáváme horké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.