Zelenina zapečená s masem
65 min.
Ingredience
- 4kusyPaprika zelená
- 2kusyOkurky
- 2hrstiFazolové lusky zelené
- 8kusůRajčata
- 1špetkaSůl
- 1hrstPetržel - nať
- 2kusyCibule
- 500gramůVepřové maso tučné
- 400gramůBrambory
- 2lžíceSádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
803 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
63 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
9 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Očištěné papriky zbavíme semen, rajčata a brambory oloupeme a všechnu zeleninu nakrájíme na stejně velké kousky.
- 2Nahrubo nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme na malé kostky nakrájené maso, osolíme, podlijeme a dusíme téměř doměkka.
- 3Pak přidáme připravenou zeleninu, brambory a nasekanou petrželovou nať.
- 4Pokrm přikryjeme a pečeme v předehřáté troubě 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 27. 10. 2015
Zelenina zapečená s masem
Výborná chuťovka. Dělala jsem z krkovičky. Rajčátka tomu dodala šmrnc. Fazolové lusky jsem tam nakonec nepřidala, jelikož jsem byla přemluvena od mého nejmladšího dítka, ať je tam nedávám. Určitě by to byla taky dobrota. Díky za tip