Zeleninová letní roštěnka

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
484 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
31 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na plátky nakrájíme roštěnou, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce.
  • 2
    Dozlatova osmahneme cibuli a zaprášíme paprikou. Vložíme plátky masa a osmahneme je. Roštěnky podlijeme teplou vodou a dusíme.
  • 3
    Když maso změkne, přidáme nakrájená rajčata, papriky, kečup, tymián a bazalku dle chuti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.