Zeleninová paella

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
4 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Přivedeme k varu 1 l osolené vody se šafránem. Dlouhozrnnou rýži vsypeme do hrnce a v zakrytém hrnci vaříme při mírné teplotě 15 minut. Rýži po uvaření necháme okapat. Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme na malé kostky a podusíme v hrnci na rozpáleném slunečnicovém oleji. Odstraníme semena a bílá žebra z papriky, omyjeme a nakrájíme na proužky. Papriku s hráškem dáme do hrnce, zalijeme 1/8 l vody, přidáme instantní vývar, hrnec zakryjeme a vaříme 10 minut.
  • 2
    Slijeme fazole a přidáme do hrnce. Nařízneme rajčata do kříže, přelijeme horkou vodou, oloupeme, nakrájíme na kostky a dáme do hrnce. Rýži poté přidáme k zelenině a pikantně jí okořeníme paprikou a cayenským pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.