Zeleninová pánev s červeným vínem
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2kusyCuketa
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 125gramůHrachové lusky
- 25gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100mililitrůVíno červené
- 1šálekRajčatová šťáva
- 1lžíceBazalka
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
230 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
11 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Omyté cukety nakrájíme na plátky, očištěné papriky na kostičky a omyté lusky rozpůlíme.
- 2V pánvi na rozehřátém másle zpěníme oloupanou, nadrobno nasekanou cibuli a česnek, přidáme cukety a papriky a za stálého míchání dusíme 3 minuty. Potom přidáme lusky a dusíme další 3 minuty. Osolíme, opepříme a podlijeme vínem. Vše necháme přejít varem, přilijeme rajčatovou šťávu, promícháme a necháme jen prohřát.
- 3Pokrm znovu osolíme, opepříme a nakonec posypeme nasekanou bazalkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.