Zeleninová parma

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
506 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
22 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Opláchneme a osušíme vykuchané a vyčištěné parmy. Do břišních dutin dáme bazalku. Máslo rozmačkáme a prolisujeme do něj česnek. Přidáme sůl, pepř, citronovou šťávu a promícháme a dáme do břišních dutin.
  • 2
    Čekankové puky očistíme, rozčtvrtíme a zbavíme zbytků kořene a nastrouháme na nudličky. Opereme je a necháme okapat.
  • 3
    Oloupeme a na kroužky nakrájíme cibuli. V pánvi rozpustíme máslo a osmahneme cibulku. Přidáme čekanku a 10 minut dusíme.
  • 4
    Předehřejeme na 180°C troubu. Zeleninu podlijeme bílým vínem, osolíme, opepříme a vložíme do ní ryby. Poklademe máslovými vločkami a pečeme 50 minut v troubě.
  • 5
    Poté ryby ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.