Zeleninová polévka II

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
124 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
4 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu na olivovém oleji podusíme nasekanou cibuli. Přidáme očištěnou, nastrouhanou mrkev a chvíli restujeme. Potom přidáme nastrouhanou petržel, čtvrtku očištěné kedlubny a celeru. Osolíme, opepříme, okmínujeme a zalijeme vodou. Povaříme do změknutí zeleniny. Nakonec přidáme na kostičky nakrájenou cuketu a polévku jen necháme přejít varem.
  • 2
    Odstavíme z plotny a přisypeme nasekanou petrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 3. 2. 2016
Zeleninová polévka II
Miluji taková jídla. Teplá polévka Vás v zimě nádherně prohřeje a zasytí. A opět. Dejte si ji v jakém chcete množství. Svému tělu jen prospějete.😍😁😍
Anonymní uživatel
ne 24. 4. 2016
Zeleninová polévka II
Zeleninové polévky mám ráda, určitě ji uvařím :o))