Zeleninová polévka po kastiliánsku

175 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
22 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso uvaříme v menším množství osolené vody, aby byl vývar silný.
  • 2
    V kastrole na másle podusíme očištěnou, na kostky nakrájenou zeleninu, cibuli a brambory. Dusíme do změknutí zeleniny.
  • 3
    Nakonec do polévky přilijeme víno a přidáme uvařené, nakrájené maso.
  • 4
    Polévka má být velmi hustá. Ochutíme solí a pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.