Zeleninová polévka po kastiliánsku
175 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1šálekHrášek
- 1kusTykev
- 5kusůRajčata
- 1decilitrVíno bílé
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyBrambory
- 1litrVoda pitná
- 500gramůSkopová plec
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
22 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso uvaříme v menším množství osolené vody, aby byl vývar silný.
- 2V kastrole na másle podusíme očištěnou, na kostky nakrájenou zeleninu, cibuli a brambory. Dusíme do změknutí zeleniny.
- 3Nakonec do polévky přilijeme víno a přidáme uvařené, nakrájené maso.
- 4Polévka má být velmi hustá. Ochutíme solí a pepřem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.