Zeleninová polévka s fazolemi, chlebem a sýrem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
558 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
14 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
10 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole propláchneme a necháme okapat. Rajčata spaříme, oloupeme a nahrubo nakrájíme, očištěnou cuketu a mrkev nakrájíme na kostičky, kapustu na nudličky. Oloupanou cibuli a česnek nasekáme.
  • 2
    Nakrájenou zeleninu, česnek a cibuli vložíme spolu s tymiánem a rajčatovým protlakem do vroucího vývaru, povaříme asi 30 minut.
  • 3
    Přidáme fazole a polévku podle chuti osolíme a opepříme.
  • 4
    Krajíce chleba opečeme a rozdělíme do talířů. Zalijeme polévkou, posypeme nastrouhaným sýrem a nasekanou bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.