Zeleninová polévka s kari kořením

60 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
555 kcal
Bílkoviny
71 g
Tuky
39 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zázvor a česnek oloupeme a jemně nakrájíme. Z chilli papriček odstraníme jádřince a nakrájíme na jemné proužky. Lilek a chřest oloupeme a nakrájíme na příčné kousky. Koriandr nasekáme nadrobno a rybí filety na úhledné kousky. V hrnci na prudkém ohni opečeme na oleji lilek a po snížení žáru přisypeme zázvor, česnek, bylinky a kurkumu. Kokosové mléko smícháme se zeleninovým vývarem, ochutíme citrónovou šťávou, přilijeme do směsi a povaříme. Nakonec přisypeme kousky ryby a povaříme 5 minut. Před podáváním zdobíme nasekaným koriandrem. Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.