Zeleninová polévka s kuličkami z rýže a drůbežího masa

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
755 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
15 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháním rýže, masa a vajec vytvoříme těsto, které podle chuti osolíme, opepříme a vytvarujeme do malých kuliček.
  • 2
    Pórek s kapustou nakrájíme na proužky, mrkev na kostičky.
  • 3
    Do ohřátého drůbežího vývaru vložíme zeleninu a masové kuličky, opepříme, okořeníme tymiánem a oreganem.
  • 4
    Při mírné teplotě vaříme asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.