Zeleninová polévka s nudlemi

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
300 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
8 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vývar přivedeme k varu, přidáme mušličky nebo nudličky a vaříme zvolna asi 4 minuty, až jsou těstoviny napůl uvařené.
  • 2
    Přidáme pórek a žampióny nakrájené na plátky a rajče nakrájené na kostičky.
  • 3
    Vaříme 5-6 minut, až je zelenina měkká, ale ne rozvařená. Přidáme nasekanou petrželku a dochutíme solí a pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.