Zeleninová polévka se slaninou
50 min.
Ingredience
- 1kusPórek
- 1kusCibule červená
- 2kusyCuketa
- 300gramůFazolové lusky zelené
- 1litrVývar zeleninový
- 200gramůSlanina vepřová
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50gramůSýr Parmezán
- 2lžícePetržel - nať
- 250gramůMrkev kořen
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
551 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
33 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
9 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Všechnu zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Vložíme do zeleninového vývaru spolu se slaninou pokrájenou na plátky a vaříme do měkka.
- 2Polévku podle chuti osolíme, opepříme, před podáváním posypeme nastrouhaným sýrem a nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.