Zeleninová polévka se sýrovým kapáním

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
297 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
16 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
3 g
Cukr
112 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci na rozehřátém másle osmahneme očištěnou, na kousky nakrájenou zeleninu. Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a vaříme pod pokličkou 25-30 minut doměkka. V misce rozšleháme vejce s mlékem, nastrouhaným sýrem a hrubou moukou. Kapání nalijeme přes vidličku do vroucí polévky, krátce povaříme a hrnec odstavíme z plotny. Hotovou polévku podle chuti přisolíme, opepříme a posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.