Zeleninová příloha
50 min.
Ingredience
- 200gramůBrambory
- 200gramůFazole
- 200gramůHrášek
- 2kusyMrkev kořen
- 1,5litryHovězí vývar základní
- 2kusyCibule
- 100gramůKedlubna
- 100gramůCeler bulvový
- 1kusPórek
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200gramůMáslo čerstvé
- 200gramůKvěták
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
524 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
29 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1V hrnci na másle osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli, zalijeme vývarem, přidáme na kostky nakrájené brambory, kedlubnu, celer, na kolečka mrkev a pórek, vysypeme hrášek, fazole a květák, který rozdělíme na kousky. Přidáme sůl a pepř, přiklopíme hrnec a vaříme přibližně 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.