Zeleninová směs zapečená s vejci

40 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
16 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi na rozehřátém oleji osmažíme nadrobno nakrájený česnek a cibuli, přidáme omytý a najemno nasekaný špenát a směs dusíme do změknutí špenátu. Poté přidáme nadrobno nasekaná rajčata a dusíme dalších asi 10 minut. Po zhoustnutí směs osolíme a opepříme.
  • 2
    Směs vložíme do zapékacích misek, do směsi v každé z nich vyhloubíme malou jamku. Každou jamku naplníme vejcem.
  • 3
    Zapékáme v troubě předehřáté na 175 °C dokud se vejce nesrazí.
  • 4
    Pokrm podáváme teplý, zdobený snítkou bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.