Zeleninová šťáva

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
269 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
2 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
17 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme a omyjeme zeleninu: karotku, celer, petržel, rajčata, cuketku, petrželovou a celerovou nať, stroužky česneku a bramboru. Vše pokrájíme na kousky a dáme do odšťavovače.
  • 2
    Zeleninovou šťávu podle chuti osolíme, opepříme, přidáme trochu citrónové šťávy a 1-2 špetky zázvoru. Štávu pijeme vychlazenou. Dobrou chuť.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.