Zeleninová šťáva
15 min.
Ingredience
- 2kusyKarotka
- 100gramůCeler bulvový
- 100gramůPetržel kořen
- 4kusyRajčata
- 1kusCuketa
- 3lžícePetržel - nať
- 3lžíceCeler - nať
- 2stroužkyČesnek
- 100gramůBrambory
- 2špetkySůl mořská
- 2špetkyPepř bílý
- 2špetkyZázvor mletý
- 1lžičkaCitronová šťáva
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
269 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
2 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
17 g
Cukr
19 g
Postup přípravy
- 1Očistíme a omyjeme zeleninu: karotku, celer, petržel, rajčata, cuketku, petrželovou a celerovou nať, stroužky česneku a bramboru. Vše pokrájíme na kousky a dáme do odšťavovače.
- 2Zeleninovou šťávu podle chuti osolíme, opepříme, přidáme trochu citrónové šťávy a 1-2 špetky zázvoru. Štávu pijeme vychlazenou. Dobrou chuť.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.