Zeleninové antipasto

210 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
297 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
27 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Paprikové lusky a cukety omyjeme a očistíme. Lusky nakrájíme na čtvrtky a cukety na plátky. Žampióny očistíme a rozpůlíme. Zeleninu postupně opečeme na pánvi s olejem a odložíme stranou.
  • 2
    Na pánvi opečeme oloupaný a nasekaný česnek, zalijeme jej zeleninovým vývarem a necháme přejít varem. Vývar pikantně okořeníme tymiánem, oreganem a pepřem.
  • 3
    Zeleninu šupinkovitě urovnáme do zapékací mísy, zalijeme zeleninovým vývarem a necháme asi 2-3 hodiny odležet. Při podávání ozdobíme lístky bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.