Zeleninové chlebíčky

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
395 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
21 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve necháme odstát směs ze 60 ml oleje a bylinek. Bagetu rozřežeme na kousky a každý natřeme bylinkovou směsí. Poté všechny kousky opečeme z obou stran. Mezitím rajčata povaříme 30 sekund v horké vodě, oloupeme a nakrájíme na kousky. Osmahneme je na oleji s 1 prolisovaným stroužkem česneku, octem, cukrem a bazalkou. Osolíme, opepříme, mícháme a 5 minut podusíme.
  • 2
    Směsí potřeme bagety a okořeníme je.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.