Zeleninové frikasé

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
343 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
19 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
10 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce s vodou vhodíme zeleninu a povaříme ji doměkka.
  • 2
    Mezitím připravíme omáčku. Smetanu smícháme se strouhanýn sýrem a vejci, opepříme a osolíme dle chuti.
  • 3
    Vyjmeme povařenou zeleninu a necháme vychladnout. Přendáme do zapékací mísy a zalijeme omáčkou. Vše pak posypeme strouhankou.
  • 4
    20 minut zapékáme v troubě, kterou předehřejeme na 220 stupňů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.