Zeleninové frikasé
30 min.
Ingredience
- 750gramůZeleninová směs jarní - mražená
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 200gramůZakysaná smetana
- 2kusyVejce slepičí
- 50gramůStrouhanka
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
343 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
19 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
10 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce s vodou vhodíme zeleninu a povaříme ji doměkka.
- 2Mezitím připravíme omáčku. Smetanu smícháme se strouhanýn sýrem a vejci, opepříme a osolíme dle chuti.
- 3Vyjmeme povařenou zeleninu a necháme vychladnout. Přendáme do zapékací mísy a zalijeme omáčkou. Vše pak posypeme strouhankou.
- 420 minut zapékáme v troubě, kterou předehřejeme na 220 stupňů.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.