Zeleninové karbanátky

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
22 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou zeleninu uvaříme v osolené vodě doměkka. Po okapání ji nakrájíme na drobné kousky.
  • 2
    Žemli nakrájíme na plátky, zvlhčíme mlékem a rozmělníme. Přidáme zeleninu, nakrájenou a na sádle zpěněnou cibuli, vejce, pepř, sůl a trochu strouhanky. Vše dobře promícháme.
  • 3
    Z těsta tvoříme karbanátky na prkénku posypaném strouhankou. Usmažíme je na rozehřátém sádle.
  • 4
    Podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.