Zeleninové pesto k těstovinám
30 min.
Ingredience
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
300 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
31 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
417 mg
Postup přípravy
- 1Nejdříve otrháme potřebné množství špenátu, listy dáme na 5 vteřin do horké vody a ihned vyndáme a necháme osušit.
- 2Petrželku očistíme a společně se špenátem, máslem, česnekem a ořechy rozmačkáme, poté s olejem a pepřem celé rozmixujeme na pesto.
- 3Těstoviny uvaříme dle návodu a vzniklé pesto před vmícháním na těstoviny, zředíme pár lžícemi horké vody.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.