Zeleninové pesto k těstovinám

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
300 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
31 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
417 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve otrháme potřebné množství špenátu, listy dáme na 5 vteřin do horké vody a ihned vyndáme a necháme osušit.
  • 2
    Petrželku očistíme a společně se špenátem, máslem, česnekem a ořechy rozmačkáme, poté s olejem a pepřem celé rozmixujeme na pesto.
  • 3
    Těstoviny uvaříme dle návodu a vzniklé pesto před vmícháním na těstoviny, zředíme pár lžícemi horké vody.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.