Zeleninové ragú s jablky

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
18 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
16 g
Cukr
39 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, zasypeme moukou, osmahneme světlou jíšku, zalijeme vývarem a rozmícháme. Do omáčky přidáme oloupané, drobně nakrájené brambory, oloupanou syrovou, na hrubou nastrouhanou červenou řepu, očištěné nakrájené houby. Směs osolíme, okořeníme a dusíme. Ke konci dušení přidáme hrubě nastrouhaná jablka a kapary.
  • 2
    Do hotové směsi přimícháme jemně nakrájené okurky, vše zalijeme smetanou a krátce povaříme. Odstavíme z ohně a ragú ochutíme citrónovou šťávou. Podáváme jako přílohu k minutkám nebo k vařenému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.