Zeleninové řízky s kuřecím masem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
486 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
33 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou zeleninu uvaříme v osolené vodě téměř do měkka, scedíme a nadrobno pokrájíme.
  • 2
    Rohlíky nakrájíme na plátky, zvlhčíme je mlékem, rozmělníme, promícháme se zeleninou, nakrájeným masem, vejci, moukou a nasekanou petrželkou. Podle potřeby můžeme přidat trochu strouhanky.
  • 3
    Ze směsi tvarujeme menší tenké řízky. Vložíme je na rozehřátý olej a opečeme po obou stranách.
  • 4
    Podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.