Zeleninové rizoto s hovězím masem

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
511 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
8 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
17 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnutou rýži vaříme v osolené vodě asi 20 minut, aby se voda vstřebala.
  • 2
    Oloupanou, nasekanou cibuli, rozdrcený česnek a omyté, na nudličky nakrájené maso opečeme na rozehřátém oleji, osolíme a opepříme. Přidáme očištěné, rozpůlené žampiony, vsypeme hrášek a opékáme 5 minut. Přilijeme vývar a vše dusíme ještě 5 minut.
  • 3
    Potom vmícháme spařená, oloupaná a na kostky nakrájená rajčata, rýži a snítky majoránky a tymiánu.
  • 4
    Pokrm podle chuti přisolíme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.