Zeleninové rösti se sýrem

45 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
266 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
15 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory nahrubo nastrouháme a necháme okapat na sítu.
  • 2
    Papriku nakrájíme na plátky, cibulku na kroužky. Brambory vymačkáme a smícháme s paprikou, cibulkou, vejci a škrobem, osolíme a opepříme.
  • 3
    Na pánvi na rozehřátém oleji po částech opékáme bramborovou směs (pečeme placičky). Opečené rösti navrstvíme do zapékací mísy a posypeme nastrouhaným sýrem. Zapékáme ve středně vyhřáté troubě, dokud se sýr neroztaví.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.