Zeleninové sugo

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
10 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev, fenykl, celer, houby a brambor oloupeme nebo omyjeme a očistíme. Vše nakrájíme na kostičky. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme najemno. Všechny ingredience smícháme a 1 polévkovou lžíci směsi dáme stranou.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme olej. Směs zeleniny v něm na středním ohni 2-3 minuty podusíme. Podusíme krátce také cibuli, česnek a bylinky. Vše promícháme. Směs zalijeme vývarem, okořeníme rajským protlakem, solí a pepřem. Zakryté necháme dusit na mírném ohni zhruba 25 minut.
  • 3
    Potom dochutíme solí a pepřem a smícháme s čerstvě uvařenými těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.