Zeleninový dip s vínem

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
31 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
550 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve všechnu zeleninu očistíme. Poté nasekáme fenykl na plátky, ze špenátu odstraníme silné stonky, česnek rozkrájíme na drobno a mátu propláchneme.
  • 2
    Česnek, fenykl, hořčičná semena i pálenku promícháme a dáme na mírný oheň vařit, za stálého míchání přiléváme víno, vaříme zhruba 15 minut.
  • 3
    Poté přidáme špenát a zalijeme vývarem, dále vaříme do doby, než špenát změkne.
  • 4
    Nakonec vzniklou směs rozmixujeme s máslem a mátou, dochutíme solí i pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.