Zeleninový džuveč

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
304 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
21 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
8 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostky.
  • 2
    Omyté papriky zbavíme jadřinců a nakrájíme na proužky.
  • 3
    Feferonky, rajčata a zelené fazolky omyjeme a vše pokrájíme na kostky.
  • 4
    Očištěnou cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme v pekáči na olivovém oleji.
  • 5
    Přidáme k ní všechnu pokrájenou zeleninu, posypeme solí, mletou paprikou a posypeme nasekanou zelenou petrželku.
  • 6
    Přilijeme trochu vody, vše promícháme a dáme do horké trouby zapéct.
  • 7
    Pečeme při 190°C.
  • 8
    Pečeme do doby, až zelenina změkne a voda se vyvaří.
  • 9
    Zelenina by měla zůstat šťavnatá.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.