Zeleninový kuskus

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
9 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuskus vsypeme do síta, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Přesypeme do mísy a zalijeme vroucím vývarem. Mísu přikryjeme potravinářskou fólií a kuskus necháme 10 minut stát.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme slunečnicový olej, přidáme najemno nasekanou cibuli, česnek a necháme zvolna zesklovatět. Okořeníme harissou, přidáme nakrájenou papriku a překrájené hrachové lusky. Vše podusíme asi 2 minuty.
  • 3
    Měkký kuskus v míse zakapeme olivovým olejem a načechráme vidličkou. Vsypeme do pánve k zelenině, promícháme a dochutíme solí, pepřem a limetkovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.