Zeleninový předkrm s vejci a strouhankou
45 min.
Ingredience
- 100gramůBrokolice
- 100gramůChřest bílý
- 100gramůFazolové lusky zelené
- 100gramůPórek
- 4lžíceStrouhanka
- 1lžičkaSůl
- 1litrVoda pitná
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůKvěták
- 50gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
14 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou a omytou zeleninu vložíme do vařící osolené vody a uvaříme doměkka. Vyjmeme a po okapání upravíme na talířky.
- 2Strouhanku osmažíme na pánvi na másle a spolu s natvrdo uvařenými, nastrouhanými vejci rozdělíme na zeleninu.
- 3Nakonec pokrm pokapeme rozehřátým máslem a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.