Zeleninový salát s chlebovými krutony

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
323 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
8 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Starší chléb namočíme do vody, pak jej vymačkáme a natrháme na kousky. V pánvi rozehřejeme polovinu oleje a kousky chleba na něm prudce opečeme.
  • 2
    Celer omyjeme, oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Okurku a omytá rajčata nakrájíme nadrobno.
  • 3
    Připravenou zeleninu v míse smícháme s olivovým olejem a octem, opepříme a osolíme, pak přisypeme opečené kousky chleba a promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.