Zeleninový salát s hovězím masem
25 min.
Ingredience
- 140gramůHovězí maso vařené
- 100gramůRajčata
- 100gramůPaprika zelená
- 50gramůCibule
- 50gramůOkurky nakládané
- 20gramůOlej olivový extra panenský
- 15mililitrůOcet vinný
- 15mililitrůVoda pitná
- 10gramůHořčice
- 5mililitrůWorcester (worcesterská omáčka)
- 5gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
233 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
14 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omytá rajčata nakrájíme na kostičky, papriky bez jádřinců nakrájíme na proužky, oloupanou cibuli nadrobno a kyselé okurky na plátky. Zeleninu nasypeme do misky, vařené hovězí maso nakrájíme na nudličky a přisypeme k zelenině.
- 2Do hrnku nalijeme olej, ocet, vodu, přidáme hořčici, osolíme, opepříme, zakápneme worcesterem, rozmícháme a salát v misce zalijeme. Ještě trochu promícháme a dáme vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.