Zeleninový salát s hovězím masem

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
233 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
14 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá rajčata nakrájíme na kostičky, papriky bez jádřinců nakrájíme na proužky, oloupanou cibuli nadrobno a kyselé okurky na plátky. Zeleninu nasypeme do misky, vařené hovězí maso nakrájíme na nudličky a přisypeme k zelenině.
  • 2
    Do hrnku nalijeme olej, ocet, vodu, přidáme hořčici, osolíme, opepříme, zakápneme worcesterem, rozmícháme a salát v misce zalijeme. Ještě trochu promícháme a dáme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.