Zeleninový salát s olejovou zálivkou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
343 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
34 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme karotku, brukev, brambory, nakrájíme na malé kostičky, nasypeme do hrnce, přivedeme k varu a vaříme 5 minut. Nyní přidáme fazolky, hrášek, růžičky květáku, a vaříme dalších 10 minut. Scedíme a necháme vychladnout. Zeleninu nasypeme do salátové mísy a zalijeme olejovou zálivkou, kterou připravíme z oleje, octa, majonézy, soli a pepře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.