Zeleninový salát s tofu
35 min.
Ingredience
- 4lžíceOlej rostlinný
- 1kusCibule červená
- 4kusyCibulka jarní
- 120gramůFazolky mražené
- 1kusPaprika žlutá
- 120gramůBrokolice
- 1kusCuketa
- 60gramůSójové výhonky
- 2lžíceKari pasta červená
- 1lžíceOcet vinný
- 1lžičkaCukr třtinový
- 2kusyMrkev kořen
- 230gramůSýr sójový - Tofu
- 1stroužekČesnek
- 4lžíceOmáčka sojová pikantní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
212 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
10 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Tofu opečeme ve woku na oleji do zlatova a odložíme stranou.
- 2Do rozehřátého oleje přidáme plátky cibule, nasekanou jarní cibulku, nakrájený česnek a mrkev. Dvě minuty pečeme, pak přidáme fazolky, růžičky brokolice, nudličky papriky a špalíčky cukety. Restujeme na prudkém ohni 5 minut. Vmícháme výhonky, pastu, omáčku, ocet a cukr. Tofu položíme na vršek salátu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.