Zeleninový salát s uzeným masem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
244 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
23 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté, oloupané lilky nakrájíme na kostičky, osolíme, osmažíme na 2 lžících oleje, dusíme doměkka.
  • 2
    Potom lilky odstavíme z plotny, přidáme uzené maso nakrájené na kostičky, papriky nakrájené na proužky, utřený česnek a podle potřeby sůl. Vše promícháme se zálivkou připravenou z oleje a citronové šťávy.
  • 3
    Salát podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.