Zeleninový salát s uzeným masem
50 min.
Ingredience
- 300gramůLilek
- 300gramůPaprikové lusky čerstvé
- 100gramůUzené maso vařené
- 4lžíceOlej stolní
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1stroužekČesnek
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
244 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
23 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté, oloupané lilky nakrájíme na kostičky, osolíme, osmažíme na 2 lžících oleje, dusíme doměkka.
- 2Potom lilky odstavíme z plotny, přidáme uzené maso nakrájené na kostičky, papriky nakrájené na proužky, utřený česnek a podle potřeby sůl. Vše promícháme se zálivkou připravenou z oleje a citronové šťávy.
- 3Salát podáváme vychlazený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.