Zeleninový salát se žampiony

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
111 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
4 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou mrkev a celer nakrájíme na nudličky, květák rozebereme na menší růžičky. Vše povaříme v osolené vodě s bobkovým listem doměkka.
  • 2
    Očištěné žampiony a oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, vsypeme do kastrolu, zalijeme vínem a krátce podusíme. Necháme vychladnout.
  • 3
    Zeleninu smícháme v míse se žampiony a cibulí. Ochutíme octem, olejem, pepřem a cukrem. Vše dobře promícháme.
  • 4
    Salát podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.