Zeleninový špíz s jáhlovou kaší

55 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
341 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
7 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V osolené vodě vaříme jáhly, opepříme a promícháme s olejem.
  • 2
    Cibulky zbavíme natě, žampiony oloupeme, na kostičky nakrájíme papriky, rajčata opláchneme a na plátky nakrájíme cuketu.
  • 3
    Zeleninu napícháváme na špejle střídavě, na olivovém oleji osmahneme do změknutí.
  • 4
    Poté jemně osolíme.
  • 5
    Podáváme s jáhlovou kaší ozdobenou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.