Zeleninový vývar s těstovinami

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
307 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
17 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do velkého hrnce nalijeme litr vody a přidáme cibuli, rajčata, fazole, vodnici a brambory. Vše přivedeme k varu a vaříme cca 15 minut. Poté přidáme těstoviny a vaříme dalších pět minut. Následně přidáme bobkový list, osolíme a opepříme.
  • 2
    Z hrnce vyndáme všechnu zeleninu, pokrájíme ji a vrátíme. Do hrnce nasypeme nakrájenou šunku a kapustu. Dochutíme solí a pepřem dle vlastní chuti. Před podáváním posypeme v talíři polévku strouhaným parmezánem a trochou oleje.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 31. 12. 2017
Zeleninový vývar s těstovinami
Výborný vývar 🙂