Zeleninový vývar s těstovinami
40 min.
Ingredience
- 1litrVoda pitná
- 1kusCibule
- 100gramůRajčata
- 150gramůBrambory
- 1kusBobkový list
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůŠunka parmská
- 100gramůKapusta hlávková
- 50gramůSýr Parmezán
- 50mililitrůOlej olivový
- 100gramůTěstoviny konzumní
- 1kusBrukev řepka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
307 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
17 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do velkého hrnce nalijeme litr vody a přidáme cibuli, rajčata, fazole, vodnici a brambory. Vše přivedeme k varu a vaříme cca 15 minut. Poté přidáme těstoviny a vaříme dalších pět minut. Následně přidáme bobkový list, osolíme a opepříme.
- 2Z hrnce vyndáme všechnu zeleninu, pokrájíme ji a vrátíme. Do hrnce nasypeme nakrájenou šunku a kapustu. Dochutíme solí a pepřem dle vlastní chuti. Před podáváním posypeme v talíři polévku strouhaným parmezánem a trochou oleje.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 31. 12. 2017
Zeleninový vývar s těstovinami
Výborný vývar 🙂