Zelený chřest se slaninou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
288 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
22 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
7 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelený chřest očistíme a spodní třetinu oloupeme. V hrnci přivedeme k varu vodu, přidáme sůl, cukr, máslo a chřest v ní vaříme 15 minut.
  • 2
    Vyjmeme z hrnce a necháme okapat. Po dvou stoncích chřestu zabalíme do plátku slaniny. Rolky pokládáme na velkou mísu.
  • 3
    Opláchneme petrželku, dáme do mixéru, přidáme akátový med, olivový olej a balsamikový ocet. Vše rozmixujeme a omáčku podáváme k chřestovým závitkům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.