Zelí dušené s kuřecím masem

70 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
434 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
16 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
8 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné hlávkové zelí nadrobno nakrájíme a polovinu vsypeme do kastrolu na část rozehřátého másla.
  • 2
    Na zbylém másle osmahneme omyté, na kousky nakrájené maso, oloupanou, nasekanou cibuli, očištěnou, nahrubo nastrouhanou mrkev a jemný kečup.
  • 3
    Na vrstvu zelí rozprostřeme vrstvu masa, cibule, mrkve, propláchnuté rýže a nakonec navrstvíme zbylé zelí. Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a okořeníme bobkovým listem. Zvolna dusíme, ale nemícháme, aby vrstvy zůstaly neporušené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.