Zelí Kološvár

90 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
551 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
43 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu na rozpáleném sádle osmažíme cibuli nadrobno, zasypeme paprikou a necháme zpěnit. Přidáme kysané zelí a zakryté pozvolna necháme dusit do poloměkka. Mezitím uvaříme vejce natvrdo, ihned zchladíme a oloupeme. Vepřové plátky na okrajích nařízneme, naklepeme, nasolíme a opepříme.
  • 2
    Do máslem vymazaného pekáče dáme vrstvu zelí, na něj přijdou plátky osolených vajec a klobásy, další vrstvou je dušená osolená rýže a znovu vrstva zelí. Jako poslední rozložíme vepřové plátky, zalijeme smetanou a dáme do středně vyhřáté trouby péct asi na 45 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 21. 9. 2017
Zelí Kološvár
Moc dobré jídlo.