Zelí s rajčaty a kapary
40 min.
Ingredience
- 200gramůZelenina kořenová
- 2kusyZelí hlávkové bílé
- 30gramůRajčata sušená sterilovaná
- 8lžicOlej olivový
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceKapary
- 2stroužkyČesnek
- 0,5šálekVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
15 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
27 g
Cukr
32 g
Postup přípravy
- 1V kastrole na rozehřátém oleji zprudka opečeme čtvrtky omytého hlávkového zelí. Přidáme na plátky nakrájený česnek, na kostičky nakrájená sušená rajčata a očištěnou, na proužky nakrájenou kořenovou zeleninu. Vše osmahneme, osolíme a opepříme.
- 2Do vypečené šťávy přilijeme trochu vody a pod pokličkou dusíme pokrm asi 15 minut.
- 3Nakonec vmícháme kapary a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.