Zelí s rajčaty a kapary

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
15 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
27 g
Cukr
32 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole na rozehřátém oleji zprudka opečeme čtvrtky omytého hlávkového zelí. Přidáme na plátky nakrájený česnek, na kostičky nakrájená sušená rajčata a očištěnou, na proužky nakrájenou kořenovou zeleninu. Vše osmahneme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Do vypečené šťávy přilijeme trochu vody a pod pokličkou dusíme pokrm asi 15 minut.
  • 3
    Nakonec vmícháme kapary a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.